Președintele CJ Suceava nu mai este internat ca un adevărat VIP. El a fost mutat să stea cu toți pacienții diagnosticați cu coronavirus, la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Vechi din Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost mutat, miercuri, în jurul orei 16.00, cu izoleta, din rezerva de la Secția Chirurgie din spitalul nou, unde a fost internat marți seară, deși a fost testat pozitiv cu coronavirus. Șeful PNL Suceava a fost transferat într-un salon al Secției de Boli Infecțioase din Spitalul vechi, acolo unde sunt internați și medicii spitalului confirmați cu coronavirus.

Gheorghe Flutur a fost mutat la trei ore după ce în presă s-a scris despre faptul că deși în documente figurează la Secția Boli Infecțioase, el este de fapt internat într-o rezervă din Secția Chirurgie.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost internat, marți seară, la Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Șeful PNL Suceava se afla în izolare la domiciliu de vineri, după ce a intrat în contact cu persoane testate pozitiv, iar probele i-au fost recoltate acasă și au fost transmise de DSP pentru analiză la Institutul „Matei Balș” din București.

Rezultatele au venit în cursul zilei de marți, iar Gheorghe Flutur a fost transferat de acasă la spital cu o ambulanță SMURD. Liderul PNL a declarat, miercuri dimineață, presei centrale că nu prezintă simptome specifice.

Conform informațiilor transmise de angajați ai spitalului, președintele Consiliului Județean a fost internat la Secția Chirurgie din corpul nou al Spitalului Județean. El se află singur într-o rezervă cu baie și duș. În documente, Gheorghe Flutur figurează însă internat la Secția de Boli Infecțioase care funcționează într-o clădire de la Spitalul vechi. În schimb, medicii sunt internați la Boli Infecțioase, pe un palier cu o singură baie comună, fără duș.

Totodată, Ministerul Sănătății a transmis, miercuri dimineață, că în urma verificărilor de la Spitalul Județean a dispus că „pacienții confirmați pozitiv la COVID 19 vor fi repartizați la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava care se află într-o clădire pavilionară separată. Această clinică are 248 paturi, din care în prezent sunt ocupate 108”.

În conformitate cu regulile impuse de Ministerul Sănătății, persoanele testate pozitiv cu coronavirus trebuie să fie internate în Secția de Boli Infecțioase de la Spitalul vechi.

Gheorghe Flutur a fost mutat în jurul orei 16.00, cu izoleta, de la Chirurgie la Boli Infecțioase. 

sursa material :www.stirisuceava.net

Comentarii

Ion

25.03.2020 19:33

Sa va mai para rau de gunoaile de doctori care inchid ochii la asa ceva si pupa in cur politicieni corupti pentru un loc caldut. E inaceptabil sa risti contaminarea unei sectii de chirurgie ca sa asiguri confortul unor asemenea paraziti care sunt responsabili pentru toate neajunsurile pe care abia acum le constientizam.Le doresc ani multi de puscarie celor care au contribuit la bunastarea acestei mizerii umane in sectia de chirurgie.

Tdan

27.03.2020 17:49

Schimbarea imnului ar fi poate o solutie."Deșteaptă-te, române!" aparent nu are mare efect.Trist si tragic pentru o întreaga natiune.

Adauga comentariu