Primăria Suceava se aprovizionează cu 3.000 de fulare patriotice de la o firmă care vinde produse farmaceutice și plase de protecție

Primăria municipiului Suceava a atribuit direct un contract în valoare de 17.640 de lei (3.709,78 euro), fără TVA, pentru „fular tricolor”.

Firma care a câștigat contractul este SC Farmabiomed SRL, din județul Botoșani.

Conform portalului www.listafirme.ro, anul trecut, SC Farmabiomed SRL a avut o cifră de afaceri de 4.289.688 de lei și un profit net de 322.248 de lei. În anul 2018, firma a avut nouă angajați.

SC Farmabiomed SRL are ca obiectiv de activitate „comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate”.

Administratorul societății este Otilia Aparaschivei, aceasta fiind și asociat al firmei.

Firma a fost înființată la data de 4 iunie 1992. 

Pe baza acestui contract, SC Farmabiomed SRL va trebui să vândă Primăriei Suceava 3.000 de fulare „5cm x 170cm fularul are trei zone egale pe lungime –rosu, galben, albastru iar la cele doua capete este prevazut cu franjuri de 8cm”.

Se pare că municipalitatea pregătește o surpriză pentru cetățeni, atâta timp cât cumpără 3.000 de bucăți, echivalentul a cinci kilometri, de fulare, de la o firmă care vinde fulare, medicamente și plase de protecție.


Informațiile au fost preluate de pe www.listafirme.ro și sicap-prod.e-licitatie.ro.

Adauga comentariu