Primarul din Câmpulung Moldovenesc blocat de coronavirus în Singapore

Mihăiță Negură, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, este blocat zilele acestea în Singapore. Edilul câmpulungean s-a deplasat în sud – estul Asiei pentru a pleca într-o croazieră în respectiva parte a globului pământesc.

Conform unor surse ale cotidianului online Ziar de Suceava, primarul Negură s-a deplasat în Singapore împreună cu mai mullți prieteni. Din cauza coronavirusului, croaziera în care aceștia trebuiau să plece nu s-a mai organizat, astfel că turiștii români au rămas blocați în orașul – stat insular.

Chiar dacă în România există o epidemie de coronavirus, Mihăiță Negură s-a gândit mai mult să nu piardă banii pe care i-a plătit din timp pentru croaziera mult dorită, așa că i-a lăsat pe câmpulungeni în grija subordonaților săi.

Croaziera în care trebuia să plece Mihăiță Negură dura 14 zile, acesta ajungând în Singapore încă de vineri, 13 martie 2020. Vacanța edilului câmpulungean a fost dată peste cap de către coronavirus, plimbarea în jurul Asiei de Sud – Est urmând a fi decalată pentru altă ocazie.

Singapore, cea mai mică țară din Asia de Sud – Est, nu a scăpat nici ea de coronavirus. În acest stat au fost înregistrate 243 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, 17 doar astăzi. Interesant este faptul că 109 s-au vindecat deja de virusul ce a cuprins întreaga planetă. Din nefericire, 11 cetățeni aflați pe teritoriul statului Singapore sunt în stare critică din cauza coronavirusului.

Sursa foto: www.jupanul.ro

Adauga comentariu