Primele imagini cu accidentul in care a murit Gabriela Ripan. Soferul, Tudor Carja: Ajutor! Nu ma lasati aici!

Ziar de Cluj a intrat in posesia imaginilor din primele minute de la tragedia petrecuta in Floresti, noaptea trecuta. Din imagini reiese ca Tudor Carja, conducatorul auto, a fost proiectat peste gardul din partea dreapta a masinii, iar Gabriela Ripan a murit pe loc. 

Citește și: 

Cârjă Tudor Ștefan, șoferul vinovat de moartea Gabrielei Rîpan. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă (VIDEO)


Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional. 

Soferul se afla acum in operatie. Potrivit surselor, acesta si-a pierdut unul dintre picioare si medicii incearca sa i-l salveze pe celalalt.

În urma cumplitului accident de azi noapte, de pe direcția Gilău- Cluj-Napoca Gabi Rapan, o tânără de 20 de ani, studentă la UBB, s-a stins din viață. Mașina în care se afla tânără studentă era condusă de iubitul ei care ar fi consumat droguri, iar în urma unei depășiri neregulamentare ar fi pierdut controlul volanului. 

Gabi Rîpan, studentă la Managament în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava şi s-a mutat la Cluj-Napoca după terminarea liceului. Maşina implicată în accident, un autoturism marca Mercedes, îi aparţinea şi o primise cadou de majorat, scrie monitorulsv.ro. 

Comentarii

Mihai T.

22.01.2019 12:00

Sincer va zic nu stiu cine sunt persoanele de la fata locului. F interesant ca filmeaza si pun intrebari inutile. Defapt pt ce ma strofoc eu... Se aude dupa vocabular ce fel de oameni erau!

Adauga comentariu