Reacția președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, după ce Guvernul Dăncilă a căzut: „E bine că a plecat guvernul PSD, guvern ostil județului Suceava”

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, astăzi, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată de Parlament că a avut dreptate când a spus că acest guvern ostil județului Suceava va fi demis.

„Am avut gura aurită. Suceava s-a eliberat! E bine că a plecat guvernul PSD, guvern ostil județului Suceava. Vor trebui aduși oameni competenți de urgență și luate în ordinea de prioritate urgențele pentru România. Ceea ce cred eu că este cel mai urgent este pregătirea de iarnă pentru populație pentru că iarna bate la ușă, a spus”, a declarat Flutur.

El a subliniat că numai în județul Suceava este blocată încălzirea la Vatra Dornei pentru că guvernul a refuzat să plătească 12 milioane de lei la centralele cu combustibil lichid care au fost instalate.

Președintele Flutur a mai spus că sunt și alte urgențe care vor trebui rezolvate de noul guvern.

„Felicitări pentru parlamentarii PNL suceveni și vreau să-i felicit și pe ceilalți parlamentari care au avut curajul să voteze dezrobirea de PSD”, a concluzionat președintele CJ Suceava.

Adauga comentariu