Șapte primari PSD din județul Suceava se pregătesc să migreze în bloc către ALDE

Conducerea organizației județene Suceava al ALDE se află în discuții cu mai mulți primari PSD pe care încearcă să-i convingă să se alăture filialei liberal – democrate.

Din informațiile obținute de reporterii Ziar de Suceava se pare că un număr de șapte primari PSD urmează să adere la ALDE, nemulțumiți de modul în care este condus cel mai mare partid de la noi din țară.

„Pot confirma că sunt în discuții cu un număr de șapte primari aflați deja în funcție, parte din ei mi-au confirmat, precum și un viceprimar, dar el nu este de la PSD sau PNL. Parte din ei mi-au confirmat, iar cu o parte din ei stau în expectativă. Ceea ce mă bucură este faptul că nici unul nu a respins categoric”, a declarat preşedintele interimar al ALDE Suceava, Ovidiu Milici.

Aceste transferuri vin după ce liderul PSD a zis despre ALDE că este un partid mic și nesemnificativ și o soluție imorală. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus recent ca PMP și ALDE sunt „două partide mici și nesemnificative în sondaje, cu o frică extraordinară de alegeri anticipate. Niște soluții imorale. Vechile soluții imorale”.

Adauga comentariu