Scandal ca la ușa cortului la Asociația de Proprietari „Lațcu Vodă” din Siret. O femeie a sunat la 112 după ce l-a înjurat și l-a bătut pe președintele asociației

Ieri, în jurul orei 10.30, Valeria S. (55 de ani), din orașul Siret, a anunțat Poliția despre faptul că a fost agresată de către președintele Asociației de Proprietari „Lațcu Vodă”, care i-ar fi luat telefonul.

În urma cercetărilor polițiștilor, s-a aflat că în acea zi, Valeria S. s-a dus la Asociația de proprietari „Lațcu Vodă” pentru a depune o sesizare la președintele asociației, respectiv Cornel T. (63 de ani), localnic. Ajunsă în biroul președintelui asociației, femeia a început să facă scandal.

În timp ce scandalul era în toi, Cornel T. a ieșit din birou, dar femeia s-a dus după el continuând să-l înjure. La un moment dat, Valeria S. l-a lovit atât cu mâna, cât și cu poșeta pe președintele asociației. Persoanele din zonă au intervenit și l-au salvat pe bărbat din mâinile Valeriei S..

După ce s-a mai calmat, femeia a realizat că și-a uitat telefonul și ochelarii în biroul asociației, așadar Valeria a intrat din nou în respectivul birou, dar de această dată pentru a-și lua înapoi obiectele sale. Când aceasta a ieșit afară, a sunat la 112 și a anunțat că a fost agresată și că i s-a luat telefonul, deși avea telefonul la ea când a apelat serviciul 112.

 

Valeria S. a fost transportată cu ambulanța SMURD  la Spitalul din Siret pentru a primi îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu „traumatism minor la nivelul feței”. Aceasta nu a rămas internată.

Cornel T. a spus că nu vrea să depună plângere penală împotriva Valeriei S..

Valeria S. a spus că urmează să depună plângere penală împotriva lui Cornel T..

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Adauga comentariu