Suceveni prinși drogați sau băuți la volan pe străzile din Cluj – Napoca

Zilele trecute, doi suceveni au fost depistați pe străzile din Cluj – Napoca în timp ce conduceau fiind fie sub influența băuturilor alcoolice fie sub influența drogurilor.

La data de 25 iulie 2019, în jurul orei 02.25, poliţiştii Biroului Rutier Cluj – Napoca au depistat un bărbat, de 26 de ani, din Vatra Dornei, în timp ce conducea un autoturism pe strada Frunzişului, din municipiul Cluj-Napoca, fiind sub influenţa substanţelor psihoactive, au anunțat cei de la IPJ Cluj.

Tânărul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în organism.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanțelor psihoactive.

La data de 27 iulie 2019, pe la ora 05.00, polițiștii din Cluj – Napoca au depistat pe strada 21 Decembrie 1918 din localitate o mașină condusă de un bărbat de 30 de ani, din comuna Dărmănești. Acesta a fost pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge.

Suceveanul a fost reținut pentru 24 de ore fiind acuzat de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Adauga comentariu