Taximetristului cu grave probleme de comportament i s-a interzis să mai conducă vehicule pe drumurile publice

Taximetristul care a băgat spaima în suceveni prin comportamentul său a fost convins cu chiu cu vai să meargă să fie evaluat de către un psiholog. Bărbatul a mers la un cabinet de specialitate și a fost supus la mai multe teste pentru a se stabili dacă are voie să conducă sau nu autovehicule.

Medicii au concluzionat că taximetristul cu grave probleme de comportament nu mai are voie să conducă autoturisme. Aceștia urmează să transmită o adresă Serviciului Poliției Rutiere Suceava prin care să ceară să-i fie retras bărbatului permisul de conducere.

De câteva luni de zile, un bărbat cu probleme grave de comportament a băgat spaima printre sucevenii, dar mai ales printre sucevence. Acesta lucrează ca taximetrist și obișnuiește să-și jignească, să-și amenințe și să-și agreseze verbal clienții. O femeie speriată de comportamentul taximetristului considerat destul de periculos a fost nevoită să sară din mașina acestuia de frică să nu pățească ceva.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest sens și se pare că chiar ei au fost cei care au reușit să-l convingă pe taximetrist să meargă la psiholog.

Comentarii

Ionut B

13.08.2019 11:48

Lasa ca merge omul la uber si la bolt, acolo e nevoie doar de buletin... ca esti nebun sau macelar din Caracal pentru ei nu conteaza, sa iasa procentul

Adauga comentariu