Un bărbat a ajuns la spital după ce o mașină înmatriculată în străinătate i-a tăiat calea. Șoferul vinovat a plecat de la locul accidentului

Vineri, în jurul orei 16.00, un bărbat în vârstă de 48 de ani, conducea un autoturism pe raza comunei Zvoriștea. La un moment dat, dintr-o curte a ieșit în drum un autoturism înmatriculat în străinătate, care nu i-a dat prioritate bărbatului în vârstă de 48 de ani.

În încercarea de a evita impactul, bărbatul a tras dreapta de volan, a pierdut controlul asupra mașinii și a părăsit drumul lovind malul unui șanț de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în gardul unui imobil și s-a răsturnat.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușor. Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, la spital acestuia i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Șoferul mașinii înmatriculate în străinătate a plecat de la fața locului, dar polițiștii l-au identificat ca fiind un localnic în vârstă de 35 de ani.

Șoferul respectiv a fost identificat de polițiști în timp ce se întrepta spre frontiera cu Ungaria pentru a ieși din țară. Oamenii legii au cerut sprijinul Poliției din municipiul Satu Mare, care l-au oprit pe individ în trafic.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Adauga comentariu