Un bărbat beat bine a scăpat cu viață ca prin minune după ce a intrat cu căruța sub un pod ajungând în albia pârâului Criva

La data de 17 noiembrie 2019, la ora 18.50, polițiștii au fost anunțați prin 112 despre faptul că un bărbat a intrat cu tot cu căruță și cal sub un pod de pe raza comunei Bilca.

În urma cercetărilor făcute de oamenii legii s-a constatat faptul că Gheorghe Pleșa (52 de ani), din comuna Frătăuții Noi, în timp ce se deplasa cu o căruță, pe DJ 178C, pe raza comunei Bilca, a încercat să pătrundă pe strada Nicolae Iorga, însă a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în albia pârâului Criva, suferind mai multe leziuni.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței, care l-a preluat pe Gheorghe Pleșa și l-a transportat la Spitalul din Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „TCC, plăgi contuze frontale și contuzie umăr stâng” .

De asemenea la fața locului a sosit un echipaj de pompieri, care a scos calul din pârâu, calul fiind ulterior predat fratelui persoanei vătămate, Ilie P..

Gheorghe Pleșa a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Adauga comentariu