Un bărbat care nu avea voie să părăsească județul Neamț va ajunge în Arest după ce a reclamat că ar fi fost bătut la Suceava

Aseară, la ora 18.20, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată de către secția UPU a Spitalului Județean Suceava, despre faptul că la unitatea primire urgențe a ajuns Constantin Neacșu (51 de ani), din comuna Horia, județul Neamț, care a declarat că a fost bătut în zona magazinului Bucovina din municipiul Suceava.

Bărbatul a declarat verbal că a fost lovit de persoane necunoscute în timp ce se afla pe strada Ștefan cel Mare din Suceava, fără să dea detalii cu privire la locația exactă sau împrejurările în care a fost agresat. Constantin Neacșu era în stare avansată de ebrietate și a dorit să depună plângere scrisă pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, însă nu a vrut să dea nicio declarație. De asemenea a refuzat să fie consultat de cadrele medicale.

Cu ocazia verificărilor făcute în bazele de date ale poliție a reieșit faptul că Neacșu figurează cu control judiciar și nu are voie să depășească limita teritorială a județului Neamț. Polițiștii suceveni au luat legătura cu colegii care îl au în supraveghere și au trimis procesul – verbal de depistare la Poliția municipiului Roman, urmând să fie sesizată instanța competentă.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

 

Adauga comentariu