Un bărbat cu permisul anulat pentru că a produs un accident mortal a fost prins la volanul unui BMW pe bulevardul principal al Sucevei

La data de 6 februarie 2020, la ora 22.08, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Suceava, autoturismul marca BMW condus de Vasile Brateș (42 de ani), localnic.

În urma verificărilor făcute de polițiști în bazele de date s-a constatat că bărbatul figurează cu permisul de conducere categoria B, preschimbat la data de 9 mai 1997, ANULAT, în urma unui accident rutier mortal.

După ce agenții i-au spus lui Vasile Brateș că are permisul de conducere anulat, acesta a declarat că permis a fost preschimbat în Italia și are dreptul valabil de conducere.

În continuare, el a fost verificat de polițiști, constatându-se faptul că Vasile Brateș nu are permis de conducere eliberat de autoritățile italiene. 

Cum pe timpul discuțiilor purtate de agenți cu bărbatul, acesta avea un comportament suspect, a fost dus la sediul Poliției municipiului Suceava pentru o verificare amănunțită cu privire la starea permisului de conducere al acestuia.

La sediul Poliției, Brateș a declarat că a avut în urmă cu mai mulți ani de zile un accident rutier mortal și permisul său de conducere a fost anulat.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat”.

Adauga comentariu