Un bărbat din Rădășeni a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru că și-a ucis fratele în bătaie

Ieri, polițiștii din Mălini au primit spre executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Tribunalul Suceava, privindu-l pe Mihail Pavăl (50 de ani), din comuna Rădășeni. Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 16 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” raportat la infracțiunea de „omor”.

Individul a fost găsit acasă, de unde a fost ridicat și condus la sediul Poliției din Fălticeni. Pe urmă Mihail Pavăl a fost escortat și depus la Penitenciarul Botoșani.

Și-a bătut fratele până la ucis

La data de 13 octombrie 2017, Mihail Pavăl și-a bătut fratele atât de tare încât i-a rupt mai multe coste, care i-au perforat plămânii. În primă fază, din cauză că victima nu avea leziuni vizibile, s-a făcut un dosar penal pentru „ucidere din culpă”, însă necropsia a scos la iveală faptul că bărbatul a fost bătut cu sălbăticie.

Ancheta polițiștilor a scos la iveală faptul că autorul teribilei fapte a fost chiar fratele victimei, respectiv Mihai Pavăl.

La un pas de moarte după ce a fost bătut de doi consăteni

La data de 13 februarie 2012, după ce au băut cot la cot, Ionel Tulbure și Marius Ionuț Tulbure, tată și fiu, s-au lăsat conduși de dorința răzbunării și l-au bătut pe Mihail Pavăl (44 de ani atunci). La sfârșitul anului 2011, cel din urmă l-a bătut pe Ionel Tulbure, provocându-i răni ce au avut nevoie de o lună de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

În ziua de 13 februarie, Ionel Tulbure și Marius Ionuț Tulbure s-au întâlnit cu Mihail Pavăl într-un magazin din Rădășeni și au început să-l lovească cu pumnii și picioarele, după l-au lovit și cu o coadă de topor peste corp și peste față. Atunci, Pavăl a fost rănit grav, fiind transportat la spitalul din Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „plagă mentonieră, plagă buza superioară, contuzie facială, epistaxis post traumatic, contuzie cerebrală minoră, plagă gambă dreaptă, contuzie torace anterior şi posterior”. Mihail Pavăl a avut nevoie de 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale.

Cei doi agresori au fost cercetați pentru „tentativă de omor calificat”.

Adauga comentariu