Un nou protest organizat de patronul de la Spartan la primul metru de autostradă din Moldova

Ștefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostradă din Moldova, a anunțat un nou protest pe 24 ianuarie 2020, de Mica Unire.

Nemulțumit că nu a primit niciun răspuns de la Guvernul României cu privire la începerea și finalizarea autostrăzii Moldovei, antreprenorul sucevean anunță un nou protest vineri, 24 ianuarie, de la ora 15.00, la metrul de autostradă construit de el.

„Pe 24 ianuarie 2020, de Mica Unire, voi fi la datorie. Cum unde? La 1 Metru de Autostradă (Suceava, Cumpărătura). Ora? Parcă n-ați ști… Deja e clasică: ora 15:00. De ce merg acolo? E foarte simplu: am întrebat Guvernul dacă are ceva noutăți cu privire la autostrada de la noi și m-a pus pe silent. Poate își imaginează că ne-am mutat cumva din Moldova… Dar noi tot aici stăm, n-am plecat. Recunosc, sunt și nervos deoarece mi-e tot mai clar că peticul ăsta de beton va rămâne singura autostradă a Moldovei (cea mai săracă regiune a României)”, a transmis Ștefan Mandachi.

La data de 15 martie 2019, un protest de amploare a avut loc la primul metru de autostradă din Moldova construit de Ștefan Mandachi, patronul de la Spartan.

Comentarii

pavel zainea

23.01.2020 21:02

Nu ştiu ce vă mai bateţi capul cu paparuda asta ! Nu vedeţi că se bagă singur în seamă ? Îşi obligă ngajaţii să vină cu rudele la aşa zisul protest ? Chiar sunteţi legaţila ochi ???

Adauga comentariu