Un șofer rupt de beat a sărit la bătaie la femeia pe care a tamponat-o în parcarea unui supermarket

La data de 20 octombrie 2019, la ora 14.50, o femeie de 44 de ani, din comuan Ipotești, în timp ce conducea mașina în parcarea unui supermarket din municipiul Suceava, a fost acroșată de un autoturism condus de un localnic de 48 de ani.

Cum după accident a rezultat doar avarierea vehiculelor, șoferii au convenit inițial să se înţeleagă pe cale amiabilă, însă, întrucât bărbatul a devenit agresiv, femeia a solicitat intervenția polițiștilor.

Suceveanul a fost depistat de către polițiști, fiind condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde individul a încercat să fugă, dar a fost prins, imobilizat şi încătuşat de poliţişti, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Adauga comentariu