Un sucevean care și-a transformat clubul de manele din Londra într-o „fabrică” de cannabis este căutat de autoritățile engleze

Un sucevean în vârstă de 50 de ani este căutat de autoritățile engleze după ce și-a transformat clubul de manele din Londra într-o „fabrică” de cannabis.

Totul a ieșit la iveală zilele trecute după ce polițiștii au făcut o percheziție la clubul românesc Masons Arms din cartierul Edgware din nord – vestul Londrei.

Anchetatorii au stabilit că la etajul clădirii a fost amenajată o adevărată „fabrică” de cannabis. Aceștia au găsit sute de plante răspândite la etajul clubului, precum și în podul clădirii.

Întreaga cultură de cannabis a fost ridicată de către polițiștii. Oamenii legii caută acum doi suspecți de naționalitate română bănuiți că ar fi în spatele afacerii cu droguri.

Unul dintre cei vizați de anchetă este un sucevean în vârstă de 50 de ani, care se ocupa de administrarea clubului de manele din Londra. Acesta obișnuia să aducă tot felul de cântăreți români de profil în localul în care se adunau românii plecați la muncă în capitala Angliei.

Sursa foto: www.standard.co.uk

Adauga comentariu