Un tânăr care s-a urcat la volan având permisul suspendat a fost reținut de polițiști după ce a intrat cu mașina într-un gard și a fugit de la locul faptei

La data de 6 noiembrie 2019, în jurul orei 08.50, polițiștii din Vicovu de Sus au depistat în trafic pe strada Calea Bucovinei din localitate autoturismul Volkswagen Sharan condus de Marcel Hasna (21 de ani), din comuna Straja, care are permisul de conducere reținut.

Agenții au făcut semn regulamentar de oprire, însă tânărul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea spre centrul orașului Vicovu de Sus. Acesta a fost urmărit de către echipajul de poliție, pe străzile Calea Bucovinei, Calea Cernăuți, Primăverii, iar în momentul în care a ajuns pe strada Protopop Ionel Maloș, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga a pierdut controlul autoturismului condus, intrând în coliziune cu un gard.

Ulterior, șoferul mașinii a fugit de la volanul autovehiculului urmărit.

În urma cercetărilor făcute la fața locului, în interiorul mașinii au fost găsite mai multe documente, pe numele lui Marcel Hasna, iar în urma verificărilor făcute în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că acesta are permisul suspendat.

După câteva ore, în jurul orei 11.45, la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus s-a prezentat Marcel Hasna Marcel cu Liviu C.. Din declarația primului a rezultat faptul că, în dimineața zilei de 6 noiembrie a.c., pe la ora 08.50, autoturismul Volkswagen Sharan ar fi fost condus de Liviu C..

Polițiștii l-au audiat pe Liviu C., iar acesta a spus că a fost contactat telefonic de către Marcel Hasna care l-a rugat să îl ajute cu o problemă. Hasna l-ar fi rugat să declare în fața organelor de poliție că el ar fi condus vehiculul Volskwagen Sharan, însă Liviu C. a refuzat să declare așa ceva.

Marcel Hasna a fost și el audiat la rândul său și a recunoscut săvârșirea infracțiunii.

Având în vedere faptul că, în luna iunie 2019, pe numele suspectului s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” dar și comportamentul adoptat pe parcursul cercetărilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Marcel Hasna s-a ales cu un dosar penal pentru infracţiunea de „conducere fără permis”.

Adauga comentariu