Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a expus organele genitale într-o crâșmă din Fălticeni

Astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Anchetatorii au stabilit că acesta, la data de 29 septembrie 2019, pe timp de noapte şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind însoţit de alte patru persoane, a pătruns în interiorul unui local public din Fălticeni, unde a proferat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, apoi s-a dezbrăcat expunându-şi organele genitale în public. Înainte de a părăsi localul, inculpatul  a spart două sticle de cola aflate pe tejgheaua barului.  

Ieri, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Adauga comentariu