UPDATE FOTO VIDEO Municipiul Gura Humorului, inima Bucovinei, plin de cadavrele câinilor fără stăpân

În cursul acestei săptămâni, 29 iulie - 3 august 2019, pe raza orașului Gura Humorului, au fost găsiți mai mulți câini morți sau care urmau să moară. Unii cetățeni, care au observat cum câinii își dau ultima suflare vizibil ghinuindu-se, au filmat momentele și le-au postat pe Facebook. Cu această ocazie, cetățenii, fiind ei localnici sau turiști, au transmis mesaje de „laudă” municipalității. 

Persoanele care au găsit cadavrele câinilor sau câinii care se luptau cu moartea, au menționat faptul că aceștia ar fi otrăviți și că primarul orașului „umple orașul de cadavre”.

„Toată lumea trebuie să vadă aceste filmulețe la care este greu să privești, dar mai ales turiștii, cei aflați în tranzit și mai ales cei care țin sus și tare <Gura Humorului oraș binecuvântat și curat>...

Din păcate este opusul, un oraș care este mizerabil, plin de oameni răi, jeguri umane, fără suflet și multe alte specimene pe care turiștii nu le văd dar ar trebui, să vedem atunci ce s-ar mai spune despre oraș...

Să faci curățenie nu înseamnă să omori suflete nevinovate.

Să faci curățenie nu înseamnă să agresezi niște suflete neajutorate.

Să faci curățenie nu înseamnă să te iei și să decurgi la astfel de metode antice, vechi și de demult...

Să faci curat înseamnă să ieși pe stradă ca primar și să vezi ce se întâmplă în ghena asta de gunoi.

Să faci curat înseamnă să te implici.

Să faci curat înseamnă să nu se mai fure în halul asta și să se facă dracului un adăpost pentru sufletele astea, nu wc-uri în Parcul de Agrement Ariniș, loc blestemat.

Să faci curat înseamnă să îți pese de oameni.

Să faci curat înseamnă să te implici, să îți pese, să te doară inima fie ca este animal sau om, să fii om, să fii civilizat, să fii european.

Noi nu trăim în Europa, suntem ori prin Africa ori prin Kazakhstan...

Așa face curat dragul nostru primar și îi mulțumim că eutanasiază și umple orașul de cadavre și inimile oamenilor și ale copiilor de durere...

Cine are imaginație să îmi spună și mie dacă ar fi oameni și copii în loc de acei câini pe jos și chinuindu-se cum ar arăta (exercițiu de imaginație)”, a spus un cetățean pe Facebook.

Gura Humorului, din județul Suceava, este un oraș vizitat atât de turiștii străini, cât și de cei din alte județe ale țării, sau chiar de persoanele domiciliate în localitățile învecinate orașului Gura Humorului, unde primar este Marius Ioan Ursăciuc. 

sursa video/foto: www.facebook.com

Comentarii

Irimia cristina

04.08.2019 01:50

Poliția sa ia masuri de urgență, chiar dacă e vorba de primar, nimeni nu e mai presus de lege !!!! E timpul să na trezim, români, nu mai permiteți asemenea orori !!!!!!

Irimia cristina

04.08.2019 01:50

Poliția sa ia masuri de urgență, chiar dacă e vorba de primar, nimeni nu e mai presus de lege !!!! E timpul să na trezim, români, nu mai permiteți asemenea orori !!!!!!

Corina

04.08.2019 20:25
De acesi moarte sa aiba parte si cel care a omorât acești bieți catelusi. Sper sa mori in chinuri creatura nenorocita.

Bogdan Monica

04.08.2019 21:29

Fără suflet , fără delege, inumani . De educație ce sa mai vorbim ! Imi doresc sa se oprească uciderea cîinilor. Sunt suflete nevinovate , uneori au mai multa bunătate decît oamenii ! Opriți uciderea animalelor !!!🙏🙏🙏😥😥😥

Mirea Emilia

04.08.2019 23:03

Dacă primarul e vinovat de ceea ce se întâmplă cu bieții câini înseamnă că e o jigodie ordinară. Ar trebui să se ia măsuri împotriva lui. Nu se poate așa ceva! El împreună cu cei care au otrăvit câinii să fie pedepsiți.

Chifan Victoria...

04.08.2019 23:37

Trebuie luate măsuri și respectată legea în legătură cu protectia animalelor, azi omori un câine mîine un om, ce s-a intimplat in Caracal se va intimpla și în Gura Humorului, primarul trebuie tras la răspundere, s-au este protejat de oamenii legii ???? 👎

Elena buga

05.08.2019 00:08

RUSINE PRIMARIEI ca a initiat acceptat si demarat o asa actiune miseleasca de curatire a orasului..nu aveti nici un drept sunt fiinte care au fost abandonate tot din pricina oamenilor pt ca traim intr-o societate fara principii unde banul este la putere toti taie si spinzura fara consecinte ..rusine ..suntem de rusinea europei unde s-a mai pomenit asa ceva in orice alta tara s ar intra la inchisoare si lasa cu demisii la noi insasi primaria accepta asa initiativa ziua in amiaza mare promovind pe fata dreptul de a ucide fara nici o jena pt ca stim si noi cum.mai functioneaza rominul ..daca o face primarul pai pot si eu nu patesc nimic ..rusine ..nu am cuvinte ..rusine ..in loc sa se construiasca adaposturi cu fonduri europene care exista banii intra in buzunarul.lor si bietele animale mor de foame desi exista buget pt ele ..rusine ..de ar mai trai tepes ....

Alin

21.08.2019 00:13

Pe zi ce trece vedem in tara noastra foarte multe acte de cruzime deosebita impotriva unor suflete nevinovate care au avut ghinionul sa se nasca aici unde foarte multe persoane cu frustrari, probleme de comportament, si cu o rautate gratuita inimaginabila isi fac de cap , legile fiind foarte permisibile cu acesti criminali ordinari. Indiferent, printr-un mod sau altul toti trebuie sa plateasca pentru raul care l.su facut.

Adauga comentariu