UPDATE VIDEO Carambol cu patru mașini pe drumul dinspre Obcini spre Șcheia. Un bulgar grăbit s-a izbit cu camionul în duba din fața sa

Astăzi, în jurul orei 10.00, G.V. (63 de ani), din Bulgaria, conducea un camion marca Volvo la care era atașată o semiremorcă marca Schmitz, pe strada Academician Vasile Grecu, din municipiul Suceava. Acesta se deplasa dinspre strada Calea Obcinilor spre Șcheia. Deoarece nu a adaptat viteza la condițiile de drum, dar și pentru că nu a respectat distanța față de mașinile din fața sa, bulgarul s-a izbit cu camionul într-o autoutilitară marca Mercedes Benz, condusă de G.B. (70 de ani), din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia.

În urma accidentului, autoutilitara Mercedes Benz a fost proiectată într-un autoturism marca Volkswagen Passat, care circula în fața sa, condusă regulamentar de M.C. (65 de ani), din satul Lisaura. Autoturismul marca Volkswagen Passat a fost proiectat în într-un autoturism marca Dacia Logan care circula de asemenea, în fața sa, condus regulamentar de P.T. (32 de ani), din muncipiul Suceava.

Șoferul autoutilitarei Mercedes Benz a fost rănit ușor, fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Suceava. G.B. a fost diagnosticat cu „traumatism toracic ușor”.

Toți cei patru șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Aceștia au fost transportați la spital pentru a li se preleva probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Traficul rutier dinspre Suceava spre Șcheia și invers a fost îngreunat pentru mai bine de două ore.

Adauga comentariu