USR Suceava, partidul tăcut al necunoscuților

Partidul politic USR (Uniunea Salvați România) Suceava a devenit inexistent după alegerile europarlamentare. În mediul online, activitatea paginii partidului și a reprezentanților acestui partid este inobservabilă.

Chiar dacă pagina USR Suceava are peste 3.400 de like-uri și de urmăritori, postările lor trec cu greu pragul de 50 de like-uri, în general fiind sub acest prag. 

Pe site-ul celor de la USR Suceava echipa județeană este prezentată superficial, neprecizându-se cum sunt împărțiti pe zone. Din această cauză vom spune că toți vicepreședinții sunt din USR Suceava.

 Teodora Munteanu

Președintele USR Suceava este Teodora Munteanu. Pe profilul personal, Teodora Munteanu nu are menționat partidul din care face parte, ci doar din poza de profil s-ar putea interpreta faptul că este susținătoare „USR PLUS Dan Barna Președinte”.

Pe acest profil președintele USR Suceava este observat doar când distribuie mai departe videoclipuri și postări ale altor persoane sau pagini sau când distribuie articole ale unor ziare online.

Pe pagina de „fani” aceasta are aproape 800 de like-uri și de urmăritori. Acolo președintele USR Suceava de asemenea distrubuie videoclipuri ale altor persoane/pagini, articole ale ziarelor online, dar spre deosebire de pagina personală, aici se pot observă și câteva postări cu iz politic.

USR Suceava are cinci vicepreședinți, la fel de necunoscuți precum președintele partidului.

Daniel Tudor Munteanu

Unul dintre vicepreședinții USR Suceava este Daniel Tudor Munteanu. Acesta are doar profilul său personal de Facebook.

Daniel Tudor Munteanu postează pe respectivul profil din „an în Paști” și atunci ba își schimbă poza de profil, ba distribuie fel și fel de imagini care mai de care mai inutile, din punct de vedere politic. Există și posibilitatea ca acesta să aibă postări interesante pe care le pot vedea doar prietenii săi.

Ionuț Agape

Un alt vicepreședinte USR Suceava este Ionuț Agape, din Iași dar mutat în Rădăuți. Acesta are doar pagina sa personală de Facebook.

Activitatea lui Ionuț Agape este una slabă, distrubuind doar evenimente și postările altora. Singura postare care „sare-n ochi”, fiind și ultima, este una în care printre cuvintele „SEX GRATIS” cetățenii sunt chemați la vot. Și această postare fiind distribuită de pe profilul altei persoane.

Iulian Cimpoeșu

Cel de-al treilea vicepreședinte USR Suceava a cărui activitate pe Facebook am analizat-o este Iulian Cimpoeșu. Acesta menționează pe profilul personal faptul că în trecut a fost trecut redactor la trei cotidiane.

Spre deosebire de colegii săi de breaslă menționați până acum, Iulian Cimpoeșu este ceva mai activ pe profilul personal de Facebook. Pe profilul său se găsesc postări cu poze în care se observă nesimțirea oamenilor care-și aruncă gunoaiele în natură, articole ale unor ziare online dar și postări oarecum originale.

Iulian Cimpoeșu este activ, cât de cât, și pe pagina de politician de pe Facebook. Acesta are puțin peste 350 de like-uri și de urmăritori. Postările acestuia sunt bineînțeles cu iz politic, în mare parte preluate din alte părți. La postările sale primește în cele mai pune cazuri în jur de 20 de like-uri.

Pe pagina sa de Facebook, Iulian Cimpoeșu s-a descris prin câteva cuvinte caracteristice unui om politic care face reclamă partidului pe care îl reprezintă.

Lorena Ignătescu

Un alt vicepreședinte USR Suceava este Lorena Ignătescu. Pe profill său personal de Facebook, în afară de poze cu persoana ei, cu flori, cu țurțuri, cu apusul Soarelui sau cu lucruri de genul acesta nu se poate găsi altceva. Nu este exclus faptul că postările interesante să le țină doar pentru prietenii dânsei.

Pe pagina sa de politician, Lorena Ignătescu are puțin peste 200 de like-uri și urmăritori. Activitatea acesteia, pe respectiva pagină, este una aproape nulă, având în vedere și conținutul distribuit. Pe această pagină vicepreședintele distribuie articolele unor ziare online și deloc postări create de ea. Ultima postare a acesteia a fost la data de 31 iulie 2019, iar penultima la data de 30 mai 2019.

 

Vasile Boca

Cel de-al cincilea vicepreședinte USR Suceava este Vasile Boca. Pe profilul de Facebook al acestuia se pot vedea doar poze cu dânsul și ... atât. Probabil și în cazul lui, cei aflați în lista de prieteni pot vedea fel și fel de postări care mai de care mai interesante.

 

Vicepreședintele USR Suceava Vasile Boca are și pagină de politician unde este apreciat și urmărit de puțin peste 200 de persoane.

Pe respectiva pagină, de la începutul anului 2019 și până acum, Vasile Boca are doar patru postări, nu tocmai interesante sau unice.

Având în vedere faptul că pe Facebook membrii partidului USR sunt aproape inexistenți, nu este de mirare faptul că în Suceava nu știe mai nimeni de ei și de activitatea partidului pe care îl suștin și reprezintă.

sursa foto: www.facebook.com

Adauga comentariu