VIDEO Ce spun sucevenii despre faptul că vor rămâne, din nou, fără apă caldă

Apa caldă, atât de necesară în sezonul cald, va fi oprită în muncipiul Suceava timp de o săptămână în cartierul Burdujeni, respectiv două săptămâni în restul orașului, pentru mai multe revizii și reparații.

Cetățenii s-au obișnuit, cât de cât, cu astfel de chestiuni și sunt dispuși să se descurce fiecare după posibilități în lipsa apei calde.

Directorul firmei care se ocupă de furnizarea apei pe raza municipiului Suceava, justifică această întrerupere a apei calde ca fiind necesară pentru a se efectua mai multe reparații și schimbări în așa fel încât pe viitor, dacă vor mai exista probleme la sistemul de furnizare, să nu trebuiască să se mai oprească apa în tot orașul.

„Sunt revizii care se fac și acuma facem și niște lucrări de investiție, în sensul că schimbăm niște vane care nu mai funcționează, sunt vechi, cu altele noi și mai montăm alte vane de sectorizare pe magistrale. (...) Dacă până acum aveam o avarie pe o magistrala din Burdujeni, trebuia să golesc toată magistrala respectivă de acolo, acuma pot goli anumite segmente și timpul de intervenție va fi mai scurt. (...) Toată lucrarea asta o facem și pentru ca în anii viitori sperăm să nu mai oprim general tot orașul, ci să oprim câte o zi, două pe fiecare punct în parte pentru revizia de vară”, a spus Mugur Corlățean, director Thermonet.

 În ultimii ani, suceveni s-au lovit de mai multe ori de această problemă a întreruperii apei, fie ea caldă sau rece. Mulți cetățeni, sătui de desele întreruperi a apei calde, s-au decis să își monteze centrale în apartamente.

 

 

 

 

 

Adauga comentariu