VIDEO Femeia care și-a omorât trei nou - născuți și i-a îngropat în curte avea discernământ la momentul comiterii oribilelor fapte

Medicii de la Secția de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava consideră faptul că Ana Pardău (37 de ani), din localitatea Poiana Negri, a avut discernământ în momentul în care și-a îngropat trei nou-născuți în ultimii doi ani în curtea casei. Femeia a fost internată, supusă unor investigații de specialitate și trimisă acasă.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Ana Pardău a șocat o țară întreagă după ce s-a descoperit că a omorât trei copii cărora le-a dat viață și i-a îngropat în curtea casei sale.

Ana Pardău a fost lăsată să plece acasă, unde își continuă să-și ducă veacul alături de soț și alți trei copii.

O ciudățenie o reprezintă decizia celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, care au lăsat copiii să locuiască în aceeași curte cu mama criminală. Se pare că cei de la DGASPC Suceava au fost convinși să lase micuții în sânul familiei de către o mătușă, care a promis că se va muta în gospodăria familiei Pardău și va avea grijă de copiii aflați în viață.


Amintim faptul că, la mijlocul lunii august 2019, o descoperire înfiorătoare a îngrozit localitatea Dorna Candrenilor. Atunci, colegii de muncă ai Ancăi Pardău, din Dorna Candrenilor, nu și-au explicat cum este posibil ca într-o zi s-o vadă pe aceasta gravidă, iar în ziua următoare să fie fără burtă și fără nou-născut.

Colegii de muncă ai femeii fiind nedumeriți au sesizat poliția despre cele întâmplate.

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit în curtea suspectei o pungă în care se afla un nou – născut decedat. Aceasta a recunoscut faptul că în curtea respectivă a îngropat alți doi nou – născuți.

După cele auzite, autoritățile au trecut imediat la cercetarea zonei, astfel găsind într – adevăr osemintele a doi nou născuți, care ar fi fost născuți și îngropați în anul 2016, respectiv 2018.

„Din probatoriul administrat, până în acest moment al urmării penale, a rezultat că la data de 9 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său, din zona rurală a județului Suceava,  o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naștere singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viața și pe care l-a ascuns. (...) În baza mandatului de percheziție emis de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Suceava, a fost efectuată o percheziție domiciliară la domiciliul persoanei suspecte, în vederea strângerii de probe. Cu această ocazie, au fost identificate, fiind dezgropate și apoi ridicate, o serie de oseminte. Urmează ca osemintele respective se fie verificate de specialiști pentru a se stabili dacă au natură umană, precum și proveninența acestora”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Maria Cristina Ciornei.

Cercetările continuă pentru a se lămuri toate împrejurările și pentru a se stabili cum va răspunde penal femeia care a ascuns cadavrele a trei nou – născuți.

Adauga comentariu