VIDEO FOTO 100 lucruri jenante în Suceava: azi, drumul E58 din comuna Șcheia

De mai multe luni de zile, oamenii își distrug mașinile circulând pe drumul E58, din comuna Șcheia, cunoscut ca centură de ocolire a municipiului Suceava.

Situația drumului a devenit din una proastă în una și mai proastă după ce, înainte de iarnă, asfaltul vechi a fost decoperatat pentru a fi drumul reparat „ca la carte”.

De mai bine de patru luni lucrările „urmează a se efectua”.

Drumul nenorocit nu pune probleme doar șoferilor, ci și pietonilor. Localnicii odată ce au ieșit din curtea casei, ajung în drum, deoarece nu există, încă, vreun trotuar.Aceștia riscă să fie loviți în orice moment de vreo mașină.

Șoferilor le este imposibil să facă slalom printre gropi și diferențe de nivel.

Majoritatea autovehiculelor care circulă pe acest drum sunt din alte localități. Pe respectiva porțiune de drum, care se află în pantă, trec foarte multe camioane care transportă marfă.

„Se va lărgi șoseaua, se va face iluminat stradal, se vor face șanțuri îngropate și trotuare. Luni se va turna pentru a astupa găurile alea, să putem lucra la șanțurile îngropate și la terasă”, ne-a spus primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc.  

Pe această porțiune de drum șoferii conduc foarte încet, iar la fiecare groapă luată până și mașina plânge.

„S-au făcut ziduri de sprijin și s-a lărgit șoseaua, am reușit să fluidizăm cele 14 mii de mașini care trec în 24 de ore”, ne-a mai spus Vasile Andriciuc.

Nu putem calcula dacă pe acel drum trec în 24 de ore 14.000 de mașini, poate trec mai multe sau mai puține. Cert este faptul că multă lume îl pomenește pe primarul comunei în fiecare zi. 

Până și broaștele se sperie de drum și de ceea ce se întâmplă pe el, dovada fiind faptul că una a făcut cale întoarsă.

Adauga comentariu