VIDEO FOTO Bătrânul care a fost lovit aseară de o mașină în apropierea trecerii pentru pietoni de la Bebelușul a murit la spital

Aseară, pe la ora 19.00, Ovidiu C. (22 de ani), din comuna Udești, în timp ce conducea autoturismul Audi A4 pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, pe direcția Mărășești – Nordic, după trecerea pentru pietoni din apropierea intersecției cu strada Grigore Ureche, l-a surprins și accidentat pe Radu N. (71 de ani), din localiate, care era angajat în traversare neregulamentare a străzii.

Din primele verificări făcute de polițiști a rezultat faptul că pietonul s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc care nu era prevăzut cu marcaj pietonal. Totodată, în urma impactului pietonul a fost proiectat sub un autoturism Volkswagen Golf, care era parcat pe partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea lui Radu N., care a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la secția UPU a Spitalului Județean Suceava. Două ore mai târziu, bătrânul a murit la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu