VIDEO FOTO Femeia care a ascuns cadavrele a trei nou-născuți în curtea casei este angajată la Coca Cola, pe secțiunea ape minerale

Femeia din localitatea Dorna Candrenilor care a ascuns în curtea locuinței cadavrele a trei nou-născuți, este Ana Pardău (37 de ani), angajată la SC Coca-Cola HBC România SRL, din Poiana Negri, secțiunea ape minerale.


Amintim faptul că o descoperire înfiorătoare a îngrozit localitatea Dorna Candrenilor, din județul Suceava. La începutul acestei săptămâni, colegii de muncă ai Ancăi Pardău, din Dorna Candrenilor, nu și-au explicat cum este posibil ca într-o zi s-o vadă pe aceasta gravidă, iar în ziua următoare să fie fără burtă și fără nou-născut.

Colegii de muncă ai femeii fiind nedumeriți au sesizat poliția despre cele întâmplate.

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit în curtea suspectei o pungă în care se afla un nou-născut decedat. Aceasta a recunoscut faptul că în curtea respectivă a îngropat alți doi nou-născuți.

După cele auzite, autoritățile au trecut imediat la cercetarea zonei, astfel găsind într-adevăr osemintele a doi nou născuți, care ar fi fost născuți și întropați în anul 2016, respectiv 2018.

„Din probatoriul administrat, până în acest moment al urmării penale, a rezultat că la data de 9 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său, din zona rurală a județului Suceava,  o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naștere singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viața și pe care l-a ascuns. (...) În baza mandatului de percheziție emis de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Suceava, a fost efectuată o percheziție domiciliară la domiciliul persoanei suspecte, în vederea strângerii de probe. Cu această ocazie, au fost identificate, fiind dezgropate și apoi ridicate, o serie de oseminte. Urmează ca osemintele respective se fie verificate de specialiști pentru a se stabili dacă au natură umană, precum și proveninența acestora”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Maria Cristina Ciornei.

Cercetările continuă pentru a se lămuri toate împrejurările și pentru a se stabili cum va răspunde penal femeia care a ascuns cadavrele a trei nou-născuți. Femeia mai are încă trei copii care sunt în viață.

sursa foto: Facebook/ Ana Pardau

Adauga comentariu