VIDEO FOTO Indivizii care au mâzgâlit orașul cu spray pentru graffiti în urma meciului dintre Foresta și Dinamo au fost găsiți

În urma meciului de fotbal din Cupa României dintre ACS Foresta Suceava - FC Dinamo București opt persoane, probabil susținători ai echipei bucureștene, „s-au semnat” cu spray pentru graffiti pe pereți, afișe publicitare, mașini, carosabil.

Camerele de supraveghere ale Primăriei Suceava au surprins o parte din traseul parcurs de cei opt. Conform spuselor viceprimarului Sucevei, Lucian Harșovschi, făptașii au fost identificați și sancționați.

„Reamintesc faptul că Primăria municipiului Suceava are un sistem de supraveghere video performant!

Menționez acest lucru mai ales pentru persoanele care în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2019, după meciul de fotbal Foresta Suceava - Dinamo București, au dorit să își manifeste bucuria sau supărarea într-un mod neadecvat.

În intervalul de timp 01.05-02.07, în traseul lor, 8 persoane și-au lăsat "amprenta" în mai multe locuri. Firul faptelor îl puteți urmări în imagini, persoanele fiind identificate de către poliția locală și sancționate în consecință.

Imaginile le fac publice tocmai pentru a descuraja un astfel de comportament pe viitor!

Exemple de așa NU”, a spus Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei.

Adauga comentariu