VIDEO FOTO Muncitorii unei firme contractate de Primăria Sucevei devin agresivi când sunt întrebați despre modul lor de lucru: „Îți sparg camera!”

În ultima perioadă, Primăria Suceava dă impresia că ar contracta firme cât se poate de serioase, cu angajați cât mai civilizați și cu fel și fel de abilități dezvoltate. 

În această săptămână, echipa de muncitori care reabilitează strada Rânducinii din cartierul Burdujeni a fost surprinsă în timp ce repara strada respectivă.

Aceștia efectuau și o mică modificare la un copac pe care l-au asfaltat cu ceva timp înainte. 

Echipa de muncitori aflată la fața locului era formată din mai mulți bărbați, care mai de care mai diferit.

Unul dintre ei a încercat să arătate cum se înfinge un chiștoc de țigară în asfaltul proaspăt turnat, ce urma a fi presat. Încercarea acestuia nu vă putem spune dacă a fost un succes, deoarece este posibil ca respectivul chiștoc să fi ajuns pe strada neasfaltată încă.

Un alt muncitor, care părea a fi mai în vârstă față de restul, a demonstrat că poate vorbi în timp ce muncește. Caracteristic românilor, acest bărbat a fost certat de „Doreii” invidioși care strângeau în mâini cozile uneltelor fără a le folosi cu prea mult spor.

Cel mai tânăr muncitor din echipă a simțit că trebuie să arate că este și el special într-un fel, așa că în momentul în care și-a simțit câțiva colegi alături a mormăit ce i-a trecut prin minte și i-a spus cameramanului „Îți sparg camera!”. Mândru că a spus și el ce l-a tăiat mintea, s-a întors și a prins lopata mai bine de coadă.

Despre aceeași firmă se zvonește că ar fi reparat podul de la Bazar, așa cum a putut, trecând de data limită, dar se aude prin oraș că s-ar fi ocupat și de strada Mihail Sadoveanu. Nu este exclus ca această firmă să aibă mult mai multe realizări ciudate.

 

Comentarii

Anonimul Consta...

31.10.2019 05:44

Te ai gandit vreodata sa mergi la CNN?

Sabie

31.10.2019 05:51

Sa nu faceti ca cameramanul. Trebuia sa ii infingeti coada de harlet in gatlej.

Adauga comentariu