VIDEO FOTO Pietonalul din fața Palatului Administrativ al Sucevei continuă să fie traversat de mașini. Polițiștii locali dorm sau pozează mașini parcate anapoda, poate pică ceva?

Zona pietonală din centrul municipiului Suceava este închisă de ceva timp și interzisă traficului rutier. Totuși, mai sunt șoferi care ignoră indicatoarele rutiere și chiar dau la o parte delimitatoarele de plastic și își fac loc pentru a nu mai ocoli întreaga zonă centrală.

Nimeni nu îi trage la răspundere pe acești șoferi lipsiți de bun simț, astfel că ei practic îi sfidează pe sucevenii care aleg să-și lase mașinile mai departe și să se deplaseze pe jos pentru a ajunge la destinație.

„Chiar mă întrebam și eu aici nu este zonă pietonală?”, ne-a întrebat un sucevean vizibil iritat de prezența mașinii pe granitul chinezesc din fața Palatului Administrativ al Sucevei.

Polițiștii locali au alte treburi mai importante. Sunt niște bătrânele pe la Piața Mare și Piața Mică care comercializeză pătrunjel și leuștean, ele trebuie capturate sau puse pe fugă pe aleile din oraș.

Mai sunt vreo 2 – 3 gardieni publici care au agățate la gât aparate foto și care pozează mașinile parcate cât de cât neregulamentar și pe care îi invită la sediul Poliției Locale Suceava pentru discuții. Nu puțini sunt cei care au fost chemați în spatele clădirii pentru a continua parlamentările departe de ochii curioși ai colegilor.

Adauga comentariu