VIDEO FOTO PNL-iștii rădăuțeni au preluat din „apucăturile” Vioricăi Dăncilă și au ieșit la plimbare cu bicicletele: „TNL Rădăuți își dorește să facă lucrurile diferit”

Membrii organizației PNL Rădăuți au ieșit la o plimbare cu bicicletele prin localitățile Horodnic de Sus, Horodnic de Jos, Marginea și Volovăț, unde au promovat candidatura la prezidențiale a lui Klaus Iohannis. Aceștia au ținut să precizeze că au dorit să aibă un mod diferit de abordare a campaniei pentru prezidențiale, de aceea au ieșit la plimbare cu bicicleta.

Probabil, PNL-iștii rădăuțeni nu reușit să vizioneze imaginile extrem de virale cu Viorica Dăncilă plimbându-se cu bicicleta pe șoseaua de centură a Bacăului, taman într-o acțiune de promovare a candidatului PSD la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2019.

„La propunerea proaspătului membru TNL Radauti, Florin Pinzariu, Organizația TNL Radauti împreună cu membrii din Organizatia PNL Radauti și deputatul Dumitru Mihalescul am ieșit la o plimbare cu bicicletele.

Plimbarea a avut loc prin municipiul Rădăuți, dar și localitățile învecinate: Horodnic de Sus, Horodnic de Jos, Marginea, dar și Volovăț. În Horodnic de Sus am avut ocazia să-l vizităm pe unul dintre cei mai gospodari primari din zona noastră, domnul primar Vali Luta.

TNL Rădăuți își dorește să facă lucrurile diferit, de aceea ne-am gândit și la un mod diferit de abordare a campaniei pentru prezidențiale, unul dintre exemple fiind această plimbare cu bicicletele.

În același timp dorim să promovăm un stil de viață sănătos și să îndrumăm pe toată lumea să se angajeze în astfel de activități. Mai mult decât atât suntem conștienți de calitatea tot mai scăzută a aerului la nivel global datorită poluării și această activitate a fost o evadare din cotidian prin care am putut să respirăm și aer curat.

Împreună pentru Klaus Iohannis vă așteptăm la VOT pe data de 10 Noiembrie 2019”, se arată pe pagina celor de la Organizatia PNL Radauti.

Sursa foto: Facebook/ Organizatia PNL Radauti

Adauga comentariu