VIDEO FOTO Trei tone de lemn de foc au fost distruse într-un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Bogata

Ieri, pe la ora 18.00, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Baia și Cornu Luncii, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit în satul Bogata.

La sosirea echipajelor, ardeau mai multe clădiri dintr-o proprietate, construite din lemn și BCA, grupate apropiat una de cealaltă, unele corp comun, cu pericol de propagare la trei case de locuit. Incendiul a fost stins la ora 20.20.

Au ars o magazie din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp, un adăpost de animale, corp comun cu alte anexe, pe 100 mp, o terasă acoperită, din lemn, pe 30 mp, circa trei tone lemn de foc și o tonă de cereale. S-au degradat câte un perete lateral de la două case de locuit, acoperișul terasei, precum și parțial un autoturism. În incendiu au pierit patru porci. Prejudiciul a fost estimat la 150.000 de lei.

Flăcările au izbucnit din magazia de lemn, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele trei case de locuit, cu bunurile aferente.

Adauga comentariu