VIDEO Furtuna Ciara a testat rezistența mai multor acoperișuri și a copacilor de pe marginea drumurilor din Suceava. Circa 4.000 de gospodării au rămas fără curent electric

Furtuna Ciara, care a răvășit Europa, a „vizitat” ieri și județul Suceava. Printre pagubele pe care le-au sesizat oamenii se enumeră acoperișurile distruse ale gospodăriilor și copacii puși la pământ care au îngreunat traficul rutier. În urma furtunii, circa 4.000 de gospodării din județul Suceava au rămas fără curent electric.

Norul uriaș, care a acoperit din senin și municipiul Suceava, a fost însoțit de un vânt puternic și o ninsoare abundentă. Localnicii, care nu s-au pierdut cu firea, au filmat sau fotografiat fenomentul, iar imaginilie sunt parcă desprinse din filme.

Cât timp municipiului Suceava a fost întunecat, furtuna și-a arătat puterea distrugând acoperișul unei case și unui bloc din oraș.

Privind pagubele înregistrate în urma furtunii, am încercat să luăm legătura cu purtătorul de cuvânt de la Prefectura Suceava, dar nu a fost de găsit.

Cât despre fenomenul de ieri, Centrul Meteorologic Regional Moldova a informat Prefectura Suceava despre faptul că județul Suceava se va afla sub cod galben de vânt. Dar nimeni nu a menționat nimic despre precipitații.

sursa video: Facebook/ Meteoplus, Costica Martinescu, Miha Irina, Severe Weather Alert - România, Atenție Politia Vicov

Adauga comentariu