VIDEO Imagini video cu bătrânul care se plimba nestingherit cu o pușcă pe străzile din Suceava

Reprezentanții Primăriei municipiului Suceava au pus la dispoziția reporterilor cotidianului online Ziar de Suceava imaginile de pe camerele de supraveghere din zona Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava care surprins un bătrân care se plimba nestingherit cu o pușcă pe străzile din oraș.

Amintim că, în această dimineață, pe la ora 08.00, un bărbat de 71 de ani, din orașul Dolhasca, a fost surprins în timp ce se plimba pe străzile din municipiul Suceava având o armă în mână. Acesta a intrat în sediul Inspectoratului Județean de Poliție pentru a-și prelungi prelungească permisul de port – armă. Bărbatul a uitat sau nici nu a știut că nu are voie să se plimbe în acest mod cu o pușcă pe stradă și s-a ales cu o amendă.

Chiar dacă arma pe care o avea suceveanul în mână era neletală, fiind o pușcă de tir sportiv, cetățenii l-au fotografiat pentru că nu în fiecare zi poți vedea pe stradă un om cu o pușcă în mână.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase IPJ Suceava, au aplicat o sanțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei unui bărbat în vârstă de 71 de ani din localitatea Dolhasca, județul Suceava, care s-a prezentat la Poliție pentru prelungirea avizului de port armă în cazul unei arme neletale, o armă de tir dar care nu era însoțită de protecția aferentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

Poliția atrage atenția și celorlalți posesori de arme cu privire la faptul că acestea trebuie păstrate și transportate doar în condițiile legale.

Adauga comentariu