VIDEO Municipalitatea Sucevei s-a decis să modernizeze Stadionul Areni, iar Sala Polivalentă se va face altă dată: „Se poate face un stadion cochet”

Municipalitatea Sucevei promite de ani de zile că va face o sală polivalentă în oraș, dar astăzi Ion Lungu, primarul Sucevei a spus că s-a hotărât să modernizeze Stadionul Areni.

„Ne-am hotărât, modernizăm Stadionul Areni. Sigur că aștept să merg cât mai repede la București să promovăm Sala Polivalentă. Vom moderniza Stadionul Areni în faza în care este el, voi prinde pe bugetul anului viitor suma de 10.000.000 de lei, două milioane și ceva de euro, în așa fel încât el, o parte din peluză vine modernizat odată cu parcarea surpaterană pe care o facem aici la stadion. Să vedem ce lucrări de consolidare, de schimbare de scaune, eu zic că cu această sumă se poate face un stadion cochet. El arată destul de bine la nivel de iarbă. Să fim realiști, nu cred că o să ne dea bani de la Guvern să facem și sala polivalentă și stadionul în același timp. Ca atare, cu sala polivalentă mergem mai departe cu ea pe Guvern și eu sper și vreau să fiu sigur că anul viitor va fi prinsă în bugetul pe anul 2020, la finanțare sala polivalentă care este gata, stă în așteptare, iar stadionul să-l modernizăm actualul stadion”, a declarat Ion Lungu, primarul Sucevei.

În  anul 2016, Ion Lungu zicea că dorește ca în acel an să fie demarate lucrările pentru o sală polivalentă cu 5.000 de locuri. Această sală polivalentă ar fi trebuit să fie ridicată la marginea orașului, în zona Metro.

Din acel an, edilul pomenește despre această sală polivalentă de câte ori are ocazia, mereu încercând să dea impresia că într-o bună zi chiar se va ridica o astfel de construcție.

 

Adauga comentariu