VIDEO O armată de drumari este pregătită să dea iama în zăpada ce amenință să blocheze orașul: „Suntem pregătiți pentru iarnă”

Iarna este așteptată în municipiul Suceava cu utilajele pregătite de deszăpezire pe poziții. Primăria Sucevei  se bucură că firma de salubrizare s-a aprovizionat cu sare, nisip și utilaje noi și gata de lucru.

Primarul, viceprimarul și administratorul firmei de salubrizare au verificat împreună starea utilajelor de deszăpezit și au anunțat că sunt gata să înfrunte iarna.

„Am spus, mai în glumă mai în serios, nimic nou sub soare în sensul că firma Diasil este pregătită pentru intervenție. Ați văzut și dumneavoastră că sunt foarte multe utilaje, 31 plus alte 11 care sunt în plus față de caietul de sarcini. Nu vreau să vă perii, domnul director felicitări! În același timp avem stocuri, spun eu, suficiente 1.200 de tone de sare și 250 de tone de nisip. Înainte condiții meteorologice ar ajunge pentru trei luni de zile”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Municipalitatea a cerut cetățenilor să respecte legislația și să nu îngreuneze munca angajaților firmei de salubrizare.

„Suntem pregătiți pentru iarnă, dar foarte important și sucevenii să fie pregătiți pentru sezonul rece. De aceea fac un apel și îi rog să respecte legislația. Atunci când începe să ningă să aibă mașinile pregătite și foarte important, atunci când ninge abundent să nu îngreuneze traficul rutier pentru ca utilajele să poată să intervină”, a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

„Noi suntem acuma în anul cinci de contract și îmi permit să spun că în perioada asta de cinci ani am investit permanent în așa fel încât să se poată interveni pe timp de iarnă și pe timp de vară în așa fel orașul să fie un oraș curat”, a spus administratorul Diasil, Anton Curelaru.

În caz de nevoie, locuitorii pot apela la numărul de telefon al dispeceratului Primăriei municipiului Suceava. 

Dispecerat Primăria Suceava 24/24: 0230212696

Adauga comentariu