VIDEO Polițiștii locali au încercat să lichideze incendiului instalat la un tomberon din cartierul George Enescu, până la sosirea pompierilor

Astăzi, în jurul orei 21.30, un tomberon a fost incendiat în cartieul George Enescu.

Locatarii din apropierea incendiului s-au trezit cu fum și miros neplăcut în locuințe.

La fața locului a ajuns prima dată un echipaj al Poliției Locale. Pe urmă au ajuns pompierii, care au reușit lichidarea incendiului înainte de a se răspândi la un alt tomberon sau poate chiar la vreo mașină din zonă.

„Echipajul Poliției Locale a ajuns primul la incendiu, chiar dacă nu au dat impresia că se grăbesc. Au condus mașina foarte preventiv, poate din cauza farului din stânga care era ars, cel mai probabil. N-au venit cu girofarul pornit. De fiecare dată când se întind vreo doi vecini la vorba în fața blocului și suna careva la poliție, aceștia vin cu ghirofarul pornit și îl lasă așa până clarifică treburile. Nu mă deranjează așa zișii <gălăgioși>, cum mă deranjează lumina acelui girofar albastru pe pereții apartamentului. Dar apreciez că polițiștii locali au fost primii care au încercat să stingă incendiu, aruncând zăpadă în foc. Aceștia s-au chinuit să spargă acea zăpadă murdară și înghețată și au făcut cât au putut”, ne-a declarat un localnic.

Acest tomberon nu este singurul tomberon indenciat, de cât s-a dotat municipiul Suceava cu astfel de ghene moderne. Noile tomberoane pentru colectarea selectivă par a avea doar ghinion sau poate că dușmani.

Adauga comentariu