VIDEO Primăria Liteni a demonstrat că dacă se vrea, se poate. Școala Gimnazială Roșcani a fost modernizată cu un an mai repede de data limită

Conducerea orașului Liteni, din județul Suceava, a demonstrat că dacă se vrea a se face ceva, se poate. Aceasta a modernizat Școala Gimnazială Roșcani cu un an înainte de termenul limită, astfel elevii au început semestrul doi al acestui an școlar într-o clădire nouă și modernă.

Cât timp școala din Roșcani s-a aflat în renovare, elevii au fost transportați la o altă unitate de învățământ din orașul Liteni, unde s-au desfășurat cursurile în mod normal.

„Eu mi-am propus și mi-am promis așa că o să încerc să fac tot ce îmi stă în putință ca tot ce înseamnă actul de învățământ la Liteni să poarte o amprentă cât mai bună și mă bucur pentru profesorii de aici, toate cadrele didactice de la Roșcani pentru că s-au întors acasă la ei, mă bucur pentru copiii de aici, mă bucur pentru părinții de aici”, a spus primarul orașului Liteni, Tomiță Oniși.

Un sobor format din cinci preoți a sfințit unitatea de învățământ înainte ca aceasta să fie pusă în funcțiune. La inaugurare au fost prezente mai multe persoane politice din județul Suceava.

Adauga comentariu