VIDEO Primarul Lungu, în 2014: „Sprijin candidatura la președinția României a domnului Victor Ponta” vs primarul Lungu, în 2019: „Am fost folosit cu forța de către PSD”

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, pozează într-un mare susținător al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, deși în urmă cu cinci ani, în lupta dintre Iohannis și Ponta, edilul Sucevei a optat să-l susțină pe candidatul PSD, alături de care a apărut pe bannere și afișe. Acesta a fost chestionat cu privire la acest subiect de către jurnalista Oana Șlemco, iar Lungu, vizibil deranjat, a răspuns cu niște minciuni spune fără niciun fel de jenă.

„Eu nu am declarat niciodată ceva rău împotriva domnului Klaus Iohannis. Nu mai vreau să reiau acel episod, nu a fost din vina mea și am terminat acest subiect. Doi. Am o relație de respect pentru domnul Klaus Iohannis, îl cunosc de pe vremea când încă era primar al Sibiului. Am fost la dumnealui la Primărie, ne știm. Eu nu vreau să mă întorc la acel episod. Încă o dată spun, nu a fost din vina mea acel episod și cu asta am terminat povestea. Mi-au mai spus alții. Am fost folosit cu forța de către PSD, pe românește, fără acceptul meu m-au pus pe bannere, pe afișe, urma să îi dau în judecată, dar ce să fac altceva. În rest, sunt probleme despre care nu mai vreau să discut. Deci am avut, voi avea și am o stimă dintotdeauna la adresa domnului Iohannis, înainte de a fi președintele României. Mulțumesc! Eu nu-mi aduc aminte când eu am făcut conferință de presă, cum fac alții și am declarat public. A fost doar o situație care nu vreau să mă întorc la ea”, a declarat primarul Ion Lungu într-o conferință de presă.

În anul 2014, primarul Lungu a declarat într-o conferință de presă, că îl susține pe candidatul PSD, Victor Ponta, la alegerile prezidențiale și i-a îndemnat pe suceveni să voteze cu contracandidatul lui Klaus Iohannis.

„În calitate de primar independent, sprijin candidatura la președinția României a domnului Victor Ponta, datorită faptului că a ajutat orașul nostru ori de câte ori am apelat la dumnealui. El este garanția că orașul nostru va primi și în continuare sprijin de la autoritățile centrale. Victor Ponta este candidatul care are experiența necesară unui viitor președinte, având în vedere faptul că a confirmat ca prim ministru. Mergeți la vot pe data de 2 și 16 noiembrie și vă recomand să votați pe cel care sprijină orașul nostru. Și eu votez, Victor Ponta!”, declara în anul 2014 primarul Ion Lungu.

Edilul Sucevei fie are pierderi de memorie, fie are impresia că sucevenii sunt proști și se bazează că uită de cele spuse de el.

Adauga comentariu