VIDEO Primarul Lungu nu dă doi bani pe voturile sucevenilor și consideră că fotoliul de primar este moștenire de partid: „Lucian, promit de față aici cu toată lumea că tu ești prințul moștenitor. După ce mă retrag rămâi primar în locul meu”

Ieri, în sala mică a Casei de Cultură din Suceava, în prezența secretarului general al PNL, Robert Sighiartău, a avut loc Gala de Excelență a Tinerilor Liberali.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a fost unul dintre premiații serii, el alegându-se cu o diplomă ce i-a fost înmânată de către liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Harșovschi a povestit despre începuturile sale în partid și a mulțumit tinerilor liberali pentru implicarea lor în campania electorală.

„Doar uniți puteți reuși. Să fiți acei tineri care dacă sunteți dați afară pe ușă să intrați pe geam pentru că trebuie să credeți în voi”, acest a fost mesajul pe care l-a transmis Harșovschi tinerilor liberali.

Un moment extrem de ciudat a avut loc atunci când cuvântul a fost luat de Ion Lungu, primarul PNL al municipiului Suceava. Acesta a ținut să precizeze că a ars câteva etape în cariera sa politică, intrând în PNL la vârsta de 35 de ani, pe când era director la CCH. Nu poveștile lui Lungu au fost ciudate ce declarația prin care a anunțat că îi lasă moștenire lui Harșovschi fotoliul de edil șef al Sucevei.

„Lucian, promit de față aici cu toată lumea că tu ești prințul moștenitor. După ce mă retrag rămâi primar în locul meu”, a anunțat primarul Ion Lungu.

Edilul Sucevei, obișnuit să iasă primar fără să facă mai nimic pentru oraș, a uitat că sucevenii aleg primarul și că funcția nu este lăsată moștenire de partid. Lungu a dat dovadă de foarte mare tupeu și a demonstrat încă o dată că părerea sucevenilor nu reprezintă mare lucru pentru el.

Sursa foto: www.suceavalive.ro

Comentarii

Cusnir Dan

15.11.2019 21:01

Tutankamon ii lasa primaria printisorului mostenitor. Cu tot cu salariati? De fapt este un moment istoric: Lungu si-a adus aminte ca are sange albastru si instaureaza monarhia in Suceava. Si cand ii vezi pe plavanii din juriu ca mai si rad la asemenea monstruozitati..... Mentalitate de stapan absolut asupra mosiei si a iobagilor. Poate abdica inainte de a apuca sa-i dea mosia.

Ciprian

15.11.2019 22:05

Nu e nevoie de nici o "mostenire" lăsată de primarul Lungu , ci mai degrabă faptul că tânărul viceprimar ii poate lua locul oricand având susținerea sucevenilor (prin vot direct).

Adauga comentariu