VIDEO Relaxare maximă la Spitalul Județean Suceava. Unitatea a devenit deja un "Muzeu COVID" în care intră oricine fără a fi luat la rost

Spitalul Județean Suceava s-a transformat în „Muzeu COVID” cu intrare liberă imediat ce a fost ridicată starea de urgență. Aseară, în jurul orei 00.00, nimănui nu i-a păsat dacă intră vreun străin în curtea spitalului și mai ales în interiorul spitalului.

La scurt timp după ce 31 de călugări de la Mănăstirea Putna au ajuns la unitatea spitalicească având simptome de coronavirus, în Secția UPU au intrat mai mulți reporteri.

Timp de mai bine de 40 de minute, reporterii au stat în interiorul secției UPU fără a fi întrebați ce caută acolo. În acest timp nu se pune problema să fi fost goniți de cineva. Abia după cele 40 de minute a venit un paznic de la spital și i-a alungat pe reporteri deoarece ar fi primit un apel în această privință. Probabil cadrele medicale din UPU au anunțat paza pentru a nu le mai fotografia sau filma.

De asemenea, în cele 40 de minute, majoritatea cadrele medicale din secția UPU nu i-au băgat în seamă pe reporteri, chiar dacă cei din urmă le adresau niște întrebări.

Cât timp erau reporterii la UPU, o femeie echipată doar cu o mască chirugicală a ieșit din secție și pe urmă din curtea spitalului, după ce a străbătut UPU în lung și în lat.

 

Adauga comentariu