VIDEO Suceveanca Florentina Prisăcaru s-a stins din viață la vârsta de doar 25 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul mai mulți ani

Suceveanca Florentina Prisăcaru (25 de ani) s-a stins din viață ieri, 17 octombrie 2019.

În anul 2018, tânăra a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer de părți moi, iar pentru tratament a fost nevoită să se mute în Statele Unite ale Americii.

„Salut!

Sunt Florentina, așa cum îmi place mie să mă prezint! Middle name: Loredana, un nume pe care îl aud des din gura părinților, familiei, prietenilor alături de care am copilărit. Atât!

Momentan locuiesc în Los Angeles pentru tratarea sarcomului de soft tissue cu care am fost diagnosticată în 2018. Un cancer tâmp cu care încerc să mă obișnuiesc să trăiesc. În fiecare zi!
Aici, în California, urmez un tratament care pentru mine momentan merge.
Despre cum am ajuns atât de departe de casă pentru medicație, pașii parcurși, banii necesari și alte astfel de informații vreau sa vorbesc într-o serie de articole (https://florentinaprisacaru.com/) și clipuri pe youtube (https://www.youtube.com/channel/UC0dAn8iL-FqVLILCyeX9dVQ)”, a scris Florentina Prisăcaru la descrierea fotografiei de profil de pe Facebook.

Florentina Prisăcaru, recent absolventă a Masteratului Comunicare Audio-Video, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, fusese diagnosticată cu o formă rară de cancer, sarcom cu celule clare de părți moi. Pentru a putea supraviețui, Florentina avea nevoie de ajutorul nostru.

După îndelungi căutări și vizite la medici din Franța și Austria, Florentina descoperise un tratament experimental în Statele Unite, California. Pentru a urma acest tratament de lungă durată, tânăra avea nevoie de o sumă enormă de bani, aproximativ 500.000 de dolari.

”Considerând papucii în care merg acum, printre multe prostii și baliverne, zic că aș avea și lucruri importante de spus. Chestiuni ce pot fi de ajutor pacienților oncologici care, neaparat, vreau sa înțeleagă că a avea cancer nu înseamnă întotdeauna să mori.

Și doi, zona în care locuiesc este prea ofertantă pentru a fi așa, pur și simplu ignorată. Trecută cu vederea.

Cine sunt eu ?

Florentina, 25 de ani. Până acum am făcut oleac' de școală, m-am bucurat de viață și am trecut și prin tot soiul de crize existențiale caracterizate de anxietate, atacuri de panică și depresie. Copii nu am și nici căsătorită nu-s.

Altfel, dintotdeauna mi-a plăcut foarte mult să citesc și să scriu. Și să învăț să cânt la pian aș fi apreciat. Nu am avut bani pentru treaba asta. Ce pot să zic mai mult? Va urma!

În rest, am crescut într-un sat numit Udești și astăzi apreciez locul de zici că-i raiul pe peticul ăl' de pământ!

Cam asta ar fi, deocamdată! Hope you'll gonna find my content usefull”, spunea, pe blogul său, Florentina Prisăcaru.

sursa material: www.dcnews.ro

sursa foto: Facebook/ Florentina Prisăcaru

Adauga comentariu