VIDEO Tâlharul care a dat un jaf la farmacia Catena a fost prins la o sală de păcănele de la Egros Shopping Suceava

Un caz extrem de grav s-a produs aseară în municipiul Suceava, chiar pe esplanada din centrul orașului. Pe la ora 19.10, un individ înarmat cu un cuțit a intrat într-o farmacie și le-a amenințat pe cele două farmaciste, reușind să le ia din casa de marcat suma de 700 de lei. Tâlharul a fost aproape de a fi prins de către trecători, însă a reușit să se facă nevăzut tot sub amenințarea cuțitului.

„Un bărbat necunoscut a pătruns într-o farmacie din centrul municipiului Suceava, sustrăgând de aici circa 700 de lei. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat, în urma audierii celor două farmaciste, dar și a vizionării imaginilor de pe camerele de surpaveghere, faptul că un bărbat necunoscut intră în farmacie, în jurul orei 19.10, amenință pe cele două farmaciste cu un cuțit, în urma acestui fapt cele două punând la dispoziție suma de circa 700 de lei, aflată în casa de marcat”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

O armată de polițiști a pornit pe urmele tâlharului, care a fost prins după aproape două ore într-o sală de jocuri dintr-un centru comercial.

Individul, în vârstă de 33 de ani, din orașul Broșteni, a fost imobilizat de polițiști, care l-au reținut pentru 24 de ore.

Anchetatorii au stabilit faptul că, la data de 9 decembrie 2019, în jurul orei 19.10, în interiorul farmaciei Catena situată pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, a pătruns un bărbat necunoscut, care s-a apropiat de una din farmacistele aflate în serviciu și prin amenințarea cu un cuțit, a tras-o cu forța spre casa de marcat.

Amenințând-o și pe cea de-a doua angajată, individul a solicitat să i se dea banii proveniți din încasări. Acesta a condus cele două farmaciste în spatele tejghelei, ținând amenințător un cuțit, iar de acolo a furat din casa de marcat suma de aproximativ 680 de lei, după care a încercat să părăsească farmacia.

Unul dintre clienții aflați în interior a încercat să blocheze ieșirea autorului, ținând ușa închisă. Tâlharul s-a lovit violent de ușă, după care a revenit lângă una din farmaciste și a amenințat-o din nou cu cuțitul, pentru a-și asigura scăparea. Sub presiunea amenințărilor, clientul l-a lăsat pe autor să părăsească farmacia, îndreptându-se într-o direcție necunoscută.

În urma activităților desfășurate de polițiști pe raza municipiului Suceava, pe la ora 21.30, a fost depistată în sala de jocuri situată în incinta Egros Shopping Suceava, o persoană care corespundea semnalmentelor autorului faptei.

Persoana respectivă, identificată ulterior în persoana lui Cristian Tumurug (33 de ani), din orașul Broșteni, deși se manifesta violent și avea asupra sa un cuțit, a fost imobilizată și dusă la sediul Poliției municipiului Suceava.

În urma probelor administrate la dosar, Poliția municipiului Suceava prin Biroul Investigații Criminale a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului Cristian Tumurug sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”. Individul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu