VIDEO Un moșneguț cu o janghină de Dacie a început să conducă prin centrul Sucevei după regulile rutiere de dinainte de Revoluție

În urmă cu jumătate de oră, reporterii Ziar de Suceava au surprins în centrul municipiului Suceava un șofer trecut de prima tinerețe, care conducea după propriile reguli.

Bărbatul a ieșit din parcarea cu plată din fața Muzeului Bucovinei cu autoturismul său Dacia 1310 dotat cu instalație GPL însă în loc să îndrepte mașina spre magazinul Bucovina el a întors vehiculul și a pornit spre intersecția din apropierea Bisericii Catolice din centrul orașului, taman pe contrasens, strada respectivă fiind cu sens unic.

Ghinionul bătrânelului a fost că din sens opus veneau autoturisme care se deplasau regulamentar. Unii dintre șoferi, mai inimoși, i-au făcut loc „rătăcitului”, însă au fost alții, care, pur și simplu, l-au obligat să dea vehiculul cu spatele. Bărbatul nu s-a lăsat bătut a dat câțiva metri în spate, le-a făcut nervos semn cu mâna celorlalți șoferi să treacă pe lângă el, iar apoi când și-a văzut calea liberă a demarat în trombă.

Este interesant dacă acest șofer s-a uitat vreo secundă la semnele de circulație din zonă. Mai mult, acesta, dacă ar fi respectat indicațiile rutiere nu ar mai fi pierdut atât mult timp dând în față și în spate pe strada cu sens unic și ar fi ajuns la destinație mult mai rapid.

Adauga comentariu