VIDEO Un profesor l-a „scuturat” pe un elev care ar fi întârziat la oră

Unui profesor de educație tehnologică din municipiul Suceava, județul Suceava, i-a sărit țandăra și l-a îmbrâncit pe un elev de clasa a VII-a pentru că a întârziat la oră. Evenimentul a avut loc într-o clasă dintr-o unităte de învățământ privat, respectiv Liceului Teoretic Filadelfia Suceava.

„Un elev de clasa a VII-a a întârziat la educație tehnologică, unde profesorul este un domn pensionar. Profesorul a fost iritat de faptul că elevul nu a răspuns concret unde a fost, de ce a întârziat la oră și s-a creat o stare de agitație în clasă, scuturându-l de haină. Elevul nu are nicio leziune, dar clar, că noi ca și conducere a școlii și ca și politică a școlii nu suntem de acord cu reacția profesorului nici vorbă. Încercăm să facem cât putem de bine lucrurile în școală și academic și din punct de vedere al caracterului. Am luat măsuri cu profesorul, ne-am întâlnit în comisia de disciplină. I-am dat o mustrare scrisă, pe care a semnat-o. Fiind și în vârstă, nu compatibilizează atât de bine cu generația de elevi agitați și dacă se mai întâmplă, evident că profesorul e monitorizat, dacă se mai întâmplă, atunci probabil că ne vom despărți de acest profesor”, ne-a spus directorul 

Părinții elevului nu au dorit să facă plângere la Poliție pentru cele întâmplate, iar conducerea școlii a discutat cu profesorul protagonist, care se află la pensie.

Evenimentul a avut loc la data de 4 februarie 2020, dar filmarea abia acum a ajuns în spațiul public.

Adauga comentariu