VIDEO Un taximetrist bucureștean a fost aproape de a fi altoit în trafic de un șofer din județul Suceava: „Nu știu ce se întâmpla dacă taximetristul nu se ferea”

Un filmuleț a devenit destul de viral în mediul online. Pe imagini se poate observa cum un șofer, care coboară dintr-o mașină înmatriculată în județul Suceava, se apropie de vehiculul condus de taximetrist, trage un picior în vehicul și apoi încearcă să-l lovească cu pumnul pe bărbatul de la volan.

„Traficul din București naște... astfel de specimene.

Vedeți imaginile, iar apoi puteți reveni să citiți povestea toată.

Acest incident s-a întâmplat miercuri, 25 Septembrie, pe Șoseaua Giurgiului, în jurul orei 18.00.

Cea care mi-a dat imaginile(numele nu pot să vi-l spun decât cu acordul ei) era într-un taxi. La un moment dat, banda pe care mergea taxiul a fost blocată de o mașină.

A avut prezența de spirit să scoată telefonul și să filmeze.

Individul de la volanul Fordului Fusion a coborât, a lovit taxiul cu piciorul, iar apoi(de aici se vede și în filmare) a încercat să-i de un pumn taximetristului.

Nu știu ce se întâmpla dacă taximetristul nu se ferea.

Soferul taxiului se jură că nu știe ce l-a apucat pe agresor, că nu a avut loc nicio șicanare anterioară filmării, că s-a trezit cu individ blocând banda și că nu i-a făcut absolut nimic. Asta este ceea ce spune. Lucru confirmat și de pasager.

Martorii incidentului au fost: cea care a filmat totul, dar și doi copii ai săi de nici 5 ani cu care era pe bancheta din spate. Sărmanii copii erau șocați. I-am tăiat din filmare pentru a fi protejați.

Și nu este totul.

Taximetristul a mers să depună plângere la poliție. Doar că a fost pus din nou pe drumuri.

Chit că are imaginile și se vede bine numărul de înmatriculare, mai mult, acesta este spus cu voce tare de șofer pe filmare, poliția i-a cerut să revină cu un CD cu imaginile, CD pe care să-l atașeze la plângere.

@www.politiaromana.ro așteptăm rezultatul anchetei, desigur după ce se atașează CD-ul la dosar. Chiar sunt curios ce vrea să spună șoferul scandalagiu.

Până atunci... aveți grijă de voi în trafic”, a scris jurnalistul Vitalie Cojocari pe pagina sa de Facebook.

Adauga comentariu