VIDEO „Vacanța de coronavirus” nu îi va afecta pe elevii Colegiului Silvic „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc. Aceștia vor învăța folosindu-se de o platformă online

Deși școlile din țară au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus, învățarea elevilor Colegiului Silvic „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc nu va avea de suferit foarte mult.

Cu ajutorul unei platforme, implementate în urmă cu trei ani, elevii acestui liceu vor fi la zi cu lecțiile, vor primi teme, vor fi evaluați și vor primi note.

„Copiii care necesită programe de recuperare primesc anumite teme personalizate, cei care se pregătesc pentru olimpiadă primesc anumite teme. Este un lucru extrem de util, care a dus la creșterea performanței școlare. Este o perioadă în care copiii ne vor lipsi extrem de mult de la școală, dar pot fi alături de ei și cu ei cu această platformă. Vom continua să învățăm și de acasă, pentru că se poate”, a spus Alina Cuciurean, directorul Colegiului Silvic „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc

Cât timp școlile vor fi închise, elevii Colegiului Silvic „Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc nu vor duce lipsă de note în catalog, deoarece vor primi note pentru activitatea de acasă.

„În perioada care urmează cred că este foarte utilă pentru că deja am discutat cu elevii. În fiecare zi vom comunica. Atunci când avem ora de română le voi trimite fișe de lucru, ei le vor rezolva, îmi vor trimite rezultatul, vom intra chiar în direct prin mici filmulețe în care ei își vor exprima nedumeririle în legătură cu tema pe care au primit-o”, a spus Lidia Mîrzac, profesor de limba și literatura română.

Pe respectiva platformă, elevii au la dispoziție o bibliotecă cu bibliografii pentru toate materiile, astfel au acasă mai multe informații la îndemână decât dacă s-ar afla în băncile din unitatea de învățământ.

 

Adauga comentariu