Viitorul prefect al județului Suceava este juristul pentru care CJ Suceava plătește peste 400.000 de lei pentru a-i face viața mai ușoară

Propunerea PNL pentru funcția de prefect al județului Suceava este Alexandru Moldovan, directorul executiv al Direcției Administrație Publică Locală din cadrul Consiliului Județean (CJ) Suceava. Moldovan este juristul care a pierdut toate procesele în dosarul gropii de gunoi din Pasul Mestecăniș. Cum asistența juridică venită din partea lui Alexandru Moldovan s-a dovedit a fi inutilă, CJ Suceava s-a gândit să angajeze o societate de avocatură care să-i facă treaba viitorului prefect.

Pentru a-i face viața mai ușoară lui Moldovan, Flutur și compania au plătit până acum peste 400.000 de lei, bani publici.

Originar din Rădăuți, Alexandru Moldovan a fost angajat al Prefecturii Suceava până în anul 2013, după care s-a mutat cu „jobul” la Consiliul Județean Suceava.

Alexandru Moldovan este cel care a apărat în instanță autorizațiile și avizele emise ilegal de Consiliul Județean Suceava pentru construirea gropii de gunoi din vârful Pasului Mestecăniș. Până acum, CJ Suceava a pierdut toate procesele pe această speță, asistența juridică venită din partea lui Moldovan fiind egală cu ZERO.

Groapa de gunoi din Pasul Mestecăniș este o aberație care, dacă judecătorii vor fi onești, va fi o palmă puternică dată de cetățeni autorităților pentru că și-au bătut joc de ei.

Sursa foto: www.stirisuceava.net

Adauga comentariu