21 pacienți nonCOVID ai SJU Suceava s-au pricopsit cu coronavirus peste noapte, în timp ce erau internați cu alte boli, conform Prefecturii Suceava

Conform ultimului comunicat de presă transmis de Prefectura Sucevei, reiese faptul că 21 de pacienți nonCOVID, din Spitalul Județean Suceava, s-au pricopsit cu coronavirusul din unitatea spitalicească, cel mai probabil.

Ieri, la nivelul județului Suceava se înregistrau 3.507 persoane declarate vindecate de COVID-19, iar astăzi, conform surselor oficiale se înregistrează 3.516 persoane vindecate.

Prefectura Suceava a anunțat astăzi faptul că în ultímele 24 de ore au fost internate în Spitalul Județean Suceava 10 persoane diagnosticate cu coronavirus și externate 23 de persoane. Tot Prefectura a transmis că în această unitatea spitalicească ar fi internate în prezent 105 de pacienți COVID și 369 nonCOVID. În secția ATI sunt internați opt pacienți, dintre care doi sunt intubați.

Ieri, Prefectura Suceava a transmis că în Spitalul Județean Suceava se aflau 97 de pacienți COVID, 363 nonCOVID, nouă în secția ATI și doi intubatți.

În urma unui calcul simplu reiese faptul că în ultimele 24 de ore 21 de pacienți infectați cu coronavirus au apărut din senin în Spitalul Județean Suceava.

97 (total pacienți COVID 7 iulie) + 10 (pacienți internați 7-8 iulie) – 23 (pacienți externați 7-8 iulie) = 84 (total pacienți COVID internați în SJU Suceava conform ultimelor internări și externări)

105 (total pacienți COVID 8 iulie anunțat) – 84 (total pacienți COVID din SJU Suceava conform ultimelor internări și externări) = 21 (pacienți COVID apăruți din senin peste noapte)

În urma ultimei informări transmise de Prefectura Suceava reiese faptul că de la data de 7 iulie 2020 până astăzi, 8 iulie 2020, 21 de pacienți nonCOVID s-ar fi infectat cu coronavirus în timp ce sunt internați în spital cu alte probleme.

Există și probabilitatea ca cífrele de mai sus să nu fie corecte, deoarece reprezentanții Prefecturii Suceava s-au obișnuit să transmită presei niște formulare tip, completate zi de zi cu alte cifre, pe care le denumesc „comunicate de presă”. Aceste formulare tip, nu de puține ori au fost completate greșit.

 

Adauga comentariu