26 de cupluri au sărbătorit nunta de aur. Ion Lungu i-a rugat să participe la Referendumul pentru familie și să voteze „Da„

26 de cupluri din municipiul Suceava, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost sărbătorite astăzi de primarul Ion Lungu. Fericitele cupluri au fost premiate la Primăria Suceava. Din partea municipalității aceștia au primit buchete de flori, diplome, câte 500 de lei pentru fiecare cuplu, iar la final edilul a ciocnit un pahar de șampanie cu cei sărbătoriți.

„Este un minim respect din partea comunității pentru acești cetățeni care au contribuit la construirea si modernizarea orașului nostru”, a spus primarul Sucevei.

La finalul festivității, Ion Lungu a declarat „ Este un minim respect din partea comunității pentru acești cetățeni care au contribuit la construirea și modernizarea orașului nostru. În final, le-am adresat celor prezenți rugămintea de a participa la Referendumul pentru familie și de a vota cu <Da>, pentru apărarea valorilor creștine în ceea ce privește familia. La invitația Casei de ajutor reciproc a pensionarilor, am participat la evenimentul dedicat <Zilei internaționale a persoanelor vârstnice>, unde am transmis mesajul municipalității și aceeași rugăminte de a participa la Referendumul pentru familie, organizat în perioada 6-7 octombrie 2018”

sursa foto: Facebook/ Ion Lungu

Adauga comentariu